På en regnig Måndag....

....sitter man och tänker tillbaka på helgen. Som gick så fort. Som vanligt. Suck! Nu är det vardag och Harry och jag är hemma och följer våra morgon-rutiner. Vaknar vid 8-snåret, drar oss i sängen en stund, äter frukost tillsammans vid bordet, Harry leker på golvet, tvättar honom och smörjer in alla små eksem, sedan vill han sova en stund. Sedan ska han äta lunch och vi ska försöka ta oss iväg till Öppna Förskolan igen. Det var så kul där att vi bara måste tillbaka så får Harry vara med om lite sång och lek.
.
Här är helgen i lite bilder. Tänkte börja med att visa att Harry faktiskt fått mer hår!!
.
.
I Fredags blev det fika med Kicki och Maria på Söder sedan åkte jag, Mark och Harry på Jerkan på Grönan! Vilket drag i regnet!
.
.
Harry diggade innuti sitt regnskydd tills han somnade.
.
.
I Lördags var det kräftskiva hos våra vänner Åsa och Magnus. Vi var sju vuxna och tre barn (en som låg i magen) som åt, surrade och hade kul. Vi kom inte hem och i säng förrän 3 på natten! Snacka om att vara trött igår när Harry vaknade tidigt.....zzzzzz. Men det var värt det!
.
.
Var tvungen att lägga in en bild på vad vi åt med kräftorna.... KROKODIL pate från Sydafrika. Kan ju säga att vi inte åt upp hela burken direkt...hm!
.
.
Så Söndagen spenderade vi med att prata på Skype med Marks familj, promenera, tvätta och laga roast dinner. Tänkte meddela om att Harry har lärt sig hur man tar sig fram med gåstolen så nu sitter ingenting säkert här i lägenheten!!
.


Kommentarer
Mattis

Är mark bakis på kortet? hihi står en spybunke på bordet :] ahhaha

2011-08-22 @ 11:14:06
URL: http://annamatildas.blogg.se/
Tobbe

Bakis?? Duktig kille i gåstolen!!

2011-08-22 @ 23:00:48


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0