Vårt hjärta!

ÄNTLIGEN har Harry fått träffa sina första släktingar, nämligen moster Matilda och 'unkie' Tobbe! De körde fem timmar för att få träffa Harry och stannade en natt. De hade med sig middag och lagade mat till oss, alkoholfri champagne och en supergod biskvitårta och en massa fina presenter! Vad lyckligt lottade vi är!
.
Aldrig ska jag glömma känslan av när de ringde på dörren och min syster kramade mig och vi grät och sedan deras min när de fick se lilla Harry och hålla i honom. Matildas tårar bara strömmade och det var underbart att få ha dem hos oss, få prata, få tips och få umgås allihopa med lilla Harry.
.
Livet här hemma går bra men är lite 'rushigt' fast vi på samma gång inte gör så mycket. Så förlåt om jag inte hör av mig till er mina vänner som försökt att ringa, men livet som nyblivna föräldrar tar visst lite tid att vänja sig vid. Sekunderna går så fort och jag vill ta vara på varje sekund med Harry. Man hinner knappt äta mellan amning, gosning och blöjbyten. Men härligt är det, vi älskar Harry mer än allt på denna jord och ändå har han bara varit i våra armar i nio dagar. Otroligt hur vi människor är skapta. Visst, han har levt och växt i mig i nio månader, men det är nu vi äntligen får pussa och gosa och lära känna honom! ♥
.
Här är några bilder....
.


Kommentarer
Jenny

Jag förstår att det måste varit underbart att ha Matilda o Tobbe på besök! För det första att det är ens släkt o vänner, sedan att de är så trygga och erfarna gällande smågrabbar :)



Harry är så gullig!! Han ser lite butter ut, som sin äldre kusin Sebbe kan göra ibland ;) På sista bilden så tycker jag verkligen att han påminner om er kära Farmor Mary, och det tyckte jag att Sebbe också gjorde när han var riktigt liten (nog för att Mary var långt ifrån butter!)



Hoppas allt rullar på bra, o att ni gosar på med Harry allt ni kan! :)



Kram från J o växande Kulan.

2011-01-18 @ 08:00:37
Mattis

Åh vad fin han är lille charmören! SAKNAR ER!!!

Vi får prata ikväll på Skype!!! Puss

2011-01-18 @ 14:21:17
URL: http://annamatildas.blogg.se/
monica

såååååååååå söta. ser fram emot att träffa ER. KRAMIZAR

2011-01-18 @ 19:50:35


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0