Älskade London

Har suttit i en och en halv timme och skrivit ner hur min kära moster och hennes ungdomsgrupp ska ta sig till och från en massa ställen i London och en massa hundratals tips på var man kan äta och gå ut och festa på kvällarna och var man kan shoppa under deras resa. Men deras fyra dagar räcker inte till, det finns för mycket och jag blir alldeles frustrerad!
.
Suck........ plötsligt är min hjärna överhettad! Alla minnen bara forsar igenom mig. Hur förklarar man bilder i ett enkelt mejl? Hur förklarar jag alla gator och bussar och ställen utan att strula till det fast i mitt minne är det hur solklart som helst? Åh vad jag saknar mitt London, för första gången sedan jag flyttade därifrån. Jag har ju spenderat hela mitt vuxna liv där och nu i mitt minne har jag förflyttat mig tillbaka dit, till sheperds bush, hammersmith och chiswick och till alla de hundratals, om inte tusentals galna dagar och nätter som jag tillbringade där. Centrala London, west London, alla uteställen, affärer, ställen och all smuts, avgaser och alla människor jag träffat genom åren. Alla billig mat och alla tusentals pints med öl jag druckit där. Alla år där som jag gick från att vara 24 till 36 år gammal. Alla tårar och alla skratt.
.
Mitt älskade London, plötsligt har minnena tagit över mig. Hur ska jag någonsin kunna sova nu? Jag vill dit NU!!!! Jag är så tacksam att jag fick alla år där, i världens mest underbaraste, galnaste stad! ♥
.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0