Halsfluss!

Stackars lilla Harry. Han var ju sjuk för två veckor sedan och hade feber, snorade och nös. Och så när han äntligen blev av med snuvan så fick han feber igen. Han har inte velat äta på två veckor och spyr ofta upp det lilla han ätit och igår låg han bara i soffan med oss och var hängig och hade hög feber. Till slut ringde jag sjukvårdsupplysningen och frågade vad man skulle göra och de sa att vi borde åka direkt till Sös barnakuten. Så det var bara att åka in....
.
Där fick vi vänta i många timmar. Det blev att han fick stolpiller alvedon, urinprov och blodprov och till slut ville man bara klättra på väggarna! Men till sist fick vi veta att han har ett virus. Han har prickar på kroppen och HALSFLUSS stackars liten! Halsen är alldeles igensvullen och vitprickig, inte konstigt att han inte kan äta! Så nu blir det till att mata försiktigt med vätska och ta det lite lugnt och ställa in veckans planeringar. Inte så vanligt att en 8-månaders bebis har halsfluss så hoppas han blir frisk snart!
.
Vi hade förutom gårdagens drama en underbar helg! I Lördags var vi ute i Tyresö och fiskade och grillade i solen hela dagen från några klippor och en brygga, alldeles ensamma var vi, det var så underbart! Jag fick dessutom en rekordstor aborre! :)


Kommentarer
Jenny

Lilla Hjärtat!! Hoppas han piggar på sig snabbt! :)

Kram från Lill-kuss Svea m mor

2011-09-13 @ 11:01:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0