Måndags-pladder....

Hade en härlig helg med pappa och Monica som var ner och hälsade på. Hann också med en ute-kväll med koncert på Grönan - The Ark - med Åsa, Kicki och Ulrica. Trevligt att komma ut i svängarna lite, även om jag saknade Harry bara jag såg en lite bebis.
.
Kändes härligt att min pappa och Harry fick spendera lite tid tillsammans, jag vill ju att han ska känna sin närmsta familj fast vi inte bor i samma stad och inte vara rädd när han ser sin morfars stora mustasch och skägg. (Bilder kommer.) Det är också väldigt avslappnat när vi är med dem, vi gick på stan och åt lite Gyros och glass och var på Mosebacke och tog oss en öl i solen med utsikt över hela vackra staden.
.
Avslutade helgen med att ha Anna, Neal och lilla Alba över på middag, hade en jättetrevlig kväll och åt god Sunday roast dinner och avslutade med hemgjord Pavalova. Mmmmmm.
.
Idag har jag varit och fikat med Annika - en nyfunnen och jättegullig vän - och sedan på babycafe med internationella mamma-gruppen i eftermiddag med Anna och Alba.
.
Avslutade med att ha tvättstugan och storhandla på Willys. Inte undra på att man är lite slut nu...... bäst jag lägger mig inför nattens bravader med en vill-amma-jämt-för-att-somna-om Harry. Åh han är så mysig förresten, han har lärt sig att vinka och blir riktigt ARG när man tar ifrån något som han biter på. Börjar få en riktig personlighet. Han gillar dessutom att gosa med mig, vilket har kommit nu på slutet. Jipppiiiiiiiii! Så härligt när de börjar kunna visa mer känslor! ♥ Åh vad jag älskar honom, det finns inga gränser. Jag vill bara äta upp hans små söta fötter!!!!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0