Måndag....

Ännu en helg är över och vi har haft det riktigt mysigt och roligt!
 
Fredagskvällen spenderade vi med våra vänner Karro, Daniel och Harrys kompis Neo. Vi lekte, åt pizza och myste tills pojkarna låg och sov som stockar inne i vårt sovrum. Då fick vi lite tid att sitta och prata också. :)
 
 
Det har varit riktigt fint väder i helgen så vi var ute och cyklade (till Harrys förtjusning) och så åkte Mark och Harry på lite killkväll och lek med några pappor i föräldragruppen....
 
 
Och jag fick mig en tjejkväll ute på Söder! Vi var fem mammor som träffades och åt grekiskt, vi satt och pratade hela kvällen. Inte bara om våra kära barn.... he he. Vad skulle jag ha gjort utan min underbara mamma-grupp sedan Harry kom undrar jag? Känner oss riktigt lyckligt lottad som fått en sån bra vänskapskrets här i Stockholm. ♥ Här är jag på väg ut, med min nya klänning som jag fick av min kära syster!
 
 
För övrigt har vi myst. Jag och Mark var ute på promenad igår i höstsolen (och förbi ett loppis och handlade lite mer barnkläder) medan Harry sov i vagnen sedan åkte vi ut till Skärholmens shoppingcenter och lagade god thai mat här hemma. Dagen gick tyvärr lite väl fort.
 
Måste bara lägga ut denna bild på mina två pojkar. Visst är de underbara?!! De busar alltid och kittlar varandra och brottas, som två riktiga karlar.
 
 
Nu är det som sagt Måndag och jag har MASSOR att göra!!! Och ändå gick jag och la mig igen efter jag lämnat Harry på dagis och sov i två timmar. Ahhh....bäst jag får något gjort innan lillen ska hämtas igen!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0