Livet e lite trist ibland...

Jag e sjuk och ligger ensam hela dagarna i mitt lilla rum och ser pa tjej filmer och pratar i telefonen med mina kompisar runt jorden och familjen hemma i sundsvall. Tur att jag delar hus med andra som jag kan prata med emellanat och som kan pigga upp mig lite.. Mark jobbar och vill inte komma och se efter mig (typiskt killar) och pa fredag ska jag operera min hand sa jag jobbar inte forran nasta onsdag.... suck. Trist. Det e kallt ute och jag har ingen ork med kompisar eller nagonting. Och vi har inte ens internet hemma!!! Aaahhhh. Jag e rastlos men har ingen ork. Jag e inte van att ligga still!!!!!

Livet e en berg och dalbana. Forra veckan var allt toppen och nu e det trist! Jag hade superroligt i Tokyo och sjong massor med kareoke. Jag blev lika sjuk sist jag var dit, undra varfor? For mycket party?

Nu vantar jag pa min semester i Oktober. Jag ska till Thailand med Clare, Trent och 4 andra! Yey!! Ser verkligen fram emot att ligga vid en pool och dricka drinkar.

Saknar min systerson Sebbe sa mycket att det gor ont i mig. Kommer han ens att veta vem jag ar nar vi ses igen? Hoppas det. Nu ska jag till supermarket med min housemate Peter och handla lite mat och medicin.


Kommentarer
Moster Malin

Åhhh! Stackars dej Cilla! Kommer du hem något innan vi kommer till dej? Hoppas opperationen går bra! Kramisar

2007-08-22 @ 15:12:10
Mattis

Hej gumman!
Hoppas operationen går bra, önskar jag kunde vara där hos dig o hålla dig i handen. Puss

2007-08-22 @ 21:08:32
Malin

hoppas du snart känner dig bättre... jag tänker på dig. du får gärna ringa mig någon gång - det blev ju aldrig av sist då jag försökte nå dig? du fick väl mina meddelanden? :s vill inte att du ska glömma bort mig vännen....

2007-08-24 @ 15:18:17
URL: http://mallafors.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0