South Africa

Imorse kom vi hem från Sydafrika. Mark följde med mig på min resa med jobbet och vi hade så kul! Vi var på safari i Pilansberg national park (otroligt vackert) och till en lejon-park och lekte med lejon-bebisar. Vi var och skjöt med pistoler i en 'shooting range' och vi var på mitt favorit stekhus i kasinot som de har och åt och spelade black jack. Vi avslutade resan med att ligga och slappa vid hotel poolen.

Ibland har man det bra....

Tyvärr letar vi fortfarande ny bostad och det är helt enkelt OMÖJLIGT att hitta något! Förra veckan hittade vi en fin men dyr lägenhet i Barnes, men när vi bestämde oss för att ta det hörde vi aldrig av killen som bodde där igen, och ikväll hittade vi ett fint ställe i Hammersmith (där jag faktiskt varit på fest för ett par år sedan!!) där vi direkt kände oss som hemma. Men de hade så många som var där och ville ha rummet så det får vi nog inte heller. Det måste vara bostadsbrist i London just nu! Jag blir så less!!!!!

Anyway, time to forget about that och istället vill jag tänka på de underbara minnena från Sydafrika. Här är några bilder.

Jag med 6 månader gamla lejon-bebisar. Tyvärr blev jag biten i benet av ett litet lejon och det gjorde så ont att jag bara skrek rakt ut och efter det var jag jätterädd för dem! Har nu ett bitmärke och ett stort blåmärke på benet- men å andra sidan- hur många kan säga att de har blivit biten av ett lejon?! ;)

image150

Flodhästar som kikar upp ovanför vattenytan.

image151

image156

     


Kommentarer
monica

Kom hem så ska jag visa Dej GOJÄNTA och Mark, mej med en lejonunge i famn. Den var oxå drogad. Har försökt ringa er, av orsak är ni aldrig hemma. Massor med KRAMIZAR av en som längtar efter ER.

2007-11-02 @ 21:42:03
Malin

shit vilka coola bilder! :) förstår att det var ett äventyr... *kram*

2007-11-05 @ 12:51:51
URL: http://mallafors.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0