Miami

Nu e jag i Miami. Ska ut i solen och ta mig till antingen South Beach eller sa tar jag en speedboat runt alla kandisars hus (och aven south beach)! Har varit i Miami flera ggr men fortfarande inte tagit mig langre an hotellets pool! Kanske pa tiden jag ser mig runt lite! :)

Flytten gick superbra och nu bor vi i ett nytt boende i Chiswick, ett underbart omrade alldeles bredvid Hammersmith med pubar, restauranger och affarer runt omkring. Vi behover bara ga ut pa gatan sa ar vi mitt i smeten! Underbart!! Vi flyttade in i Torsdags och jag har fortfarande ont i alla muskler efter att ha burit kartonger och kassar upp och ner for trapporna om och om igen.

I Lordags firade vi med middagsbjudning hemma och lagade mat till vara nya flatmates och Julie och hennes kille Adrian. Vi hade sa trevligt och allt blev riktigt lyckat! Det hela slutade med att vi var ute pa tak-terassen och rokte 'shish' med godissmak mitt i natten! Mmmmm.... Inte sa kul att jag var tvungen att kliva upp tidigt och flyga till Miami dagen efter bara....

Nej nu ska jag ta mig ut i solen!



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0