By the way.....


....måste bara lägga till ett litet till inlägg innan jag somnar här i den Kaliforniska natten.....

Fanny - min kära söta 'lilla' kusin, som inte är så liten längre. Jag läste precis igenom några gamla kommentarer på min blogg och läste följande från Fanny (efter jag skrivit ett inlägg om att skriva dagbok):¨

Postat av: Fanny

Tack för tipset. Jag skriver faktiskt dagbok ibland och det är roligt, som du säger, att läsa om allt i efterhand :) Ja, minns du Cilla när vi brevväxlade? Vad lite jag måste ha haft att skriva om då. De hände ju liksom ingenting ;) De är däremot roligt när man ibland hittar dina gamla brev. Man var alltid så glad när man hade fått brev av dig för dina brev var så fina! :)

Så Fanny.... Självklart minns jag tiderna då vi brevväxlade! Jag minns hur glad jag alltid blev när dina brev låg och väntade i brevlådan! Och du hade visst en massa att skriva om, om skolan, dina kompisar, eventuella kill-span (hi hi), gitarrlektioner etc, etc. Jag minns dem som de var igår! Så Fanny, dina brev var jättefina de med! Full med söta klistermärken och grejer som du skrev och ritade. :) Ahhhh, gamla roliga minnen, finns det nåt bättre?!

Här är min söta kusse på en bild som jag snott från hennes blogg!



Kommentarer
Fanny

Ett helt inlägg bara om mig ;) Måste säga att de var gulligt! Va bra att du tyckte att de var kul med mina brev i alla fall, och va roligt att du läser min blogg lite då och då :) (Vad du än säger lär jag skriva om mer intressanta saker nu än då, annars blir jag lite fundersam faktiskt haha ;) Ha de så bra i Kalifornien. Kram från Sverige!

2009-04-28 @ 19:33:20
URL: http://effet.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0