I am hungry.....



atkin's diet gifts, atkin's diet gift, atkin's diet merchandise, gifts for atkin's diet, gift for atkin's diet


Kommentarer
Mattis

Ja kanske det. Men jag är inte så hungrig idag, har bara ont i huvudet. Men T är hungrig :p

2009-01-09 @ 21:28:25
URL: http://annamatildas.blogg.se/
Maricel - foto

Hej Cilla! Hur är läget? Hur går det med viktväktarna? Kan tänka mig det är svårt men du är duktig :)



Jag jobbar på Indiska just nu. Lite extra bara, endast när någon är sjuk eller dom behöver in lite extra folk. Men jag får jobba lite då och då och det är ju så hemskt mycket bättre än ingenting! Sen trivs jag rätt bra där med. Det finns mycket att göra och jag är inte den som bara vill sitta still när jag jobbar :)



Skulle vara kul om ni kunde komma till Ö-vik nån gång :P Får man visa hur vi bor och liknande! Jag kan ju självklart lägga upp några bilder på lägenheten våran om du skulle vilja se? :D När kommer du till Sundsvall nästa gång? Hoppas ni hade en otroligt härlig jul, det verkade som det iaf :) Ha det så bra "plastsyrran"! ;D Kram kram!

2009-01-10 @ 16:49:43
URL: http://mariceleriksson.blogg.se/
malin

hej gumman... din stackare... hoppas att du kände dig lite starkare efter vårt "samtal" igår och att du lyckades stå emot frestelserna... jag tror på dig - det vet du - och det här kommer att bli sååååå bra, du blir snyggast av alla på bröllopet ;) idag har jag varit på bodypump - oh my gooood... don't try this at home... jag har ont på diveser ställen nu.... kramkram

2009-01-10 @ 17:15:36
URL: http://mallafors.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0