Glad midsommar!


Så var det midsommar igen då! Och för en gångs skull kom jag ihåg det, jag brukar alltid glömma annars....

Fick ett sms av mamma att hon och Lars-Evert sitter och fiskar på sjön i Solberg och ska tälta. Matilda ska fira i pappas stuga i Specksjön. Facebook är fyllt av svenska vänner som firar där hemma i Sverige.

Och vad gör jag?............ ligger nyanländ från Chicago i sängen med förkylning. Jag är så trött, mår jättedåligt. Har inte sovit på 24 timmar och har ont i halsen och är allmänt krasslig. Jag skulle gå ut med Mark och Dave ikväll men det orkar jag inte så jag får sitta ensam hemma hela kvällen.... stackars mig! Snälla, tyck synd om mig.

Här är en (rätt vidrig) bild på mig på en midsommarfest i London för många år sedan när jag var tillsammans med Leighton (tänk att vi t.o.m orkade binda såna där midsommarkransar som man har runt huvet) och bilden nedan är på hur jag ser ut och firar idag. Vilken skillnad, på hårfärg, klädstil och speciellt midsommar-humöret!

Det står i alla fall en liten IKEA-bad här bredvid mig på golvet fyllt av gott snask!! Yummmmy! Svenska lantchips, ballerina, skumsvampar och Dajm!!! Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm. Kanske blir lite svensk midsommar trots allt ändå!

Ha en bra helg ni andra som firar ordentligt! ♥




Kommentarer
Cecilia

Hej Cilla! Tack for kommentaren i min blogg! Ja, fast sa olika liv kanske vi inte lever. Jag har bott har i snart 11 ar sa mitt liv ar ocksa som en vardag, fast jag har kul med!:0) Att jobba pa BA later kul. Sjalv ar jag valdigt flyg radd, men jag flyger alltid med BA for dom kannns sakrare an bade SAS och Ryan Air. (Ingen logik bakom den tanken, men, men..)



Krya pa dig! /Cicci

2009-06-20 @ 12:03:42
URL: http://cesandthecity.blogspot.com/
m a r i c e l

Härligt med lite lugn och ro också! När kommer du till Sundsvall? Du kanske är där redan? Klart du ska bli fotograf! We! Du kan hjälpa mig fota på bröllopet så kan jag lära dig lite :D Det är alltid en början haha! Vi ses på fredag hoppas jag! Om inte tidigare kanske! Kramar!!

2009-06-22 @ 13:22:23
URL: http://mariceleriksson.blogg.se/


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0