Hemma i regnet....

Så var vi hemma igen då, i regnet och rusket i London. När vi gick från tunnelbanan tidigt imorse tänkte jag (trots ångesten över att semestern var slut) att London är ganska charmigt ändå med sina gamla hus och röriga gator, med sina röda bussar och taxibilar som stod utanför stationen och väntade. Och med den tjocka dimman hängande över hustaken.

Hur som helst... Vi hade en helt fantastisk semester! En av de bästa semestrarna i mitt liv....tror jag? Eller, jag har har haft så många härliga semestrar i mitt liv att det är svårt att säga att en är bättre än en annan.

Bangkok var lika varmt, smutsigt, rörigt och underbart som alltid och vi tog en två dagars tur upp till River Kwai och bodde mitt i floden i bambu-hus, badade med Elefanter i floden i soluppgången (helt klart en av de bästa upplevelserna i mitt liv!!), träffade nya vänner och såg tigrarna i buddisternas tempel. Vi såg historian om hur krigsfångarna dog medan de byggde bron över River Kwai och slavade med att bygga järnvägen genom bergen. Helt fantastiskt faktiskt, man blev väldigt berörd.

Väl i Australien, efter ett flyg i business class, spenderade vi en helg med Marks familj nere i Jarvis Bay och gick såklart på hans brors bröllop. Det var det vackraste bröllop jag någonsin sett! De gifte sig på stranden, där sanden var kritvit, vattnet kristallklart och vinden vajade i håret medan solen sken från en klarblå himmel. Det var magiskt. Att vara bridesmade var jätteroligt, vi fick hår och makeup fixat på morgonen, sedan var det bröllop, fototagning och fest. Vi firade hela helgen med Marks släkt och vi bodde på en kamping som låg precis vid havet och stranden. Jag är verkligen lyckligt lottad som gift in mig i en sån härlig släkt som Marks, det känns redan som vi kännt varandra hela livet. De är precis som min släkt därhemma, alla mostrar och morbröder samlas och har kul, i alla åldrar! När vi skjutsat Marks mormor till flygplatsen sista dagen grät vi alla tre (jag, Mark och mormor Mable). Hon är en underbar liten dam på 84 år som är så söt och snäll och jag hoppas verkligen vi får se henne igen. Där satt hon på stranden i sin finklänning, med sin käpp, medan vi andra badade i havet i Måndags.

Vi fick oss två dagar på Guldkusten också innan vi for hem. Vi bodde hos Lauren och Matt och vi hade som vanligt lika kul med dem. Badade i de underbara vågorna, åkte på utflykter, gick på kasinot och satt ute på deras veranda i solnedgången med utsikt över floden bakom deras hus.

Jag känner mig så lyckligt lottad. Och vi fick oss en riktig solbränna på köpet! :) Foton kommer en annan dag.

Nu ska jag packa till min resa till Vancouver imorgon.....som om man inte hade nog med jetlag...puh!!



Kommentarer
Matilda

Va underbart ni verkar ha haft. Här hemma är det evig vinter känns det som. Trodde våren var på väg men så snöar det i dag igen, jag HATAR vinter. Kräks på all snö, kyla och alla kläder man måste kränga på sig själv och barnen!

Jag skulle verkligen behöva en dos sol! Tur du kommer hem snart, då blir man alltid glad! Puss & Kram

2009-03-28 @ 22:19:27
URL: http://annamatildas.blogg.se/
Solmaz

Vad härligt det låter! Saknar dej! kramis

2009-03-29 @ 20:11:41


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0