Bored housewife seeking man with less washing!

Åh jag är såååååååå lat!! Har varit hos tandläkaren igen och gick sedan och shoppade lite här i mysiga höstiga Chiswick men nu sedan jag kom hem orkar jag ingenting!! Och jag har så mycket jag måste göra. Blä!! Peppar, peppar, peppar, min rotfyllda tand har lugnat ner sig och gör inte lika ont så tandläkaren fyllde bara igen den ordentligt idag bara. Inga sprutor och ingenting. Snälla gode tand, håll dig lugn nu, jag orkar inte med mer smärta.

Orkar inte lägga upp några bilder heller just nu som jag hade tänkt.... Och du Kenneth, du ville inte att Malin skulle komma till mig och shoppa häromveckan så jag menade att jo visst, hon SKA DET, vad du än säger! He he he. Girlpower, du vet!

Nu har jag bjudit in alla mina London-kompisar till en pub på Lördag, jag ska fira min födelsedag för en gångs skull. Brukar inte bry mig om sådant men kan vara lite kul att få ihop lite vänner så här på hösten och ha lite kul. Om ni hemma i Sverige läser detta är ni också välkomna. Boka ett flyg och kom hit, klockan 19.00 på The George IV pub, vi ses uppe på vår private balcony! :)

Nu ska jag hänga tvätt. Vi har så mycket tvätt att jag snart blir GAAALEN! Och det tar sån tid att torka nu på kalla hösten. Sedan ska jag städa i Bob's lilla fisk-kula.





Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0