Idag = Vidrigaste dagen!!

Idag är en sån där vidrig dag, då tiden liksom bara går och jag är som i en bubbla, som i ett töcken, vet inte riktig vad det är för tid och vad jag gör.

Hade en vidrig sömn inatt. Låg vaken med tandvärk, fick proppa i mig så mycket värktabletter för att ens kunna somna om. Halva ansiktet känns uppsvällt. Som tur var hade jag tid hos tandläkaren precis idag, min svenska tandläkare Morgan..... Men när jag väl kom dit hade de ställt in min tid och han var sjuk, men eftersom jag hade så ont kollade en annan tandläkare på mig. Men han såg inget direkt fel, förutom att jag måste göra om min rotfyllning och det kommer att kosta........ 6000 kronor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag fick betala 600 kronor till för kollen idag och gick därifrån med precis lika mycket smärta ändå. Som att spola ner pengar i toaletten!

Jag svimmade nästan på tunnelbanan, fick nästa kliva av. Allt snurrar, jag mår så illa. (Och nej, det beror inte på att jag var ute igår!)

Nu har jag fått tid hos min gamla tandläkare i eftermiddag, jag har inget val. Ska se vad han säger. Han har inte fyllt roten som han skulle, så jag får ta en till risk med honom.

Vet inte hur vi ska kunna fara till Rio imorgon om jag mår så här. Fick ny antibiotika och tandläkaren sa att om jag ens dricker en gnutta alkohol kommer jag att spy upp det direkt. Kul.... vi som skulle ha en mysig helg.

Jag vill bara grina och ge upp. På toppen av allt gör min rygg så himla ont.

Kan ni skicka hit en kista tack? Jag har tyvärr inga pengar kvar till en själv.....

Inte fick jag se Jordan heller på Oxford Street......




Kommentarer
Jenny

Det går att ha mysigt utan alkohol Cilla.. Hoppas du kryar på dig i rygg o käke! Kram

2009-10-21 @ 15:56:11
Mattis

Hoppas du blir bättre gumman.

Men ni kan väl ha kul och mysa utan att dricka alkohol? Puss!

2009-10-21 @ 23:19:36


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0