Pladder

Helgen var UNDERBAR!
.
Fredags-middags-bjudning och vi hade Malin, Kenneth, Kicki och Kent här, lyxbesök från Norrland minsann! Vi hade jättemysigt!!!!!
.
Lördag- jag låg med migrän ett tag tills jag skärpte till mig och for till Lorraine med Ulrica och Anna. Hade tjej-kväll med pizza och godis medan våra karlar var på en pubrunda, inte mer än 12 pubar klarade de av...... och var så sjuka på Söndagen att vi tjejer fick åka ensam till Adventsfikat vi var bjudna på hos Kicki i Lidingö!
.
Hos Kicki lyste ljusen, glöggen doftade och vi åt en massa svenskt julfika och hade supermysigt men tyvärr glömde jag kameran där hos henne på andra sidan stan och känner mig nu maktlös, bortkommen och tom! Min kamera, cant live without it!!!!!!
.
Idag var vi hos barnmorskan och lilla bebisen var helvild och sparkade på den lilla hjärtmaskinen på magen, hi hi. Huvudet är nedåt men inte helt fixerad, barnmorskan vickade fram och tillbaka på det medan den lilla stjärten stack upp vid mina revben.
.
Sedan skulle vi göra så mycket ikväll och koka knäck och...... jag glömde hälla i grädden och hade bara mörk sirap så de smakar lite knepigt och så brände jag mig så hemskt att jag bara legat med isbitar på fingrarna hela kvällen och gnällt. SNYFT! Mark är dessutom fortfarande bakis sedan i Lördags. Tur att jag inte kan bli bakis nu för tiden, så skönt att slippa den vidriga känslan.
.
Mark lagade förresten sausage rolls ikväll, de var super-super-goda! Mmmmm! Annars är jag ju inget direkt fan av korv.
.
Nej nu är det nog dags att sluta pladdra och gå och lägga sig!
.
P.S, någon fler som vill att Jay Smith ska vinna Idol 2010? Åhhh han är ju så bra!! Sån sexig röst har han också!
.


Kommentarer
Mattis

Hoppas det är bättre med handen gumman! Bah är så trött idag, A var vaken fr 00:30 inatt zzzzz.

Om inte Jay vinner så är det någonting som inte stämmer, han är helt klart bäst! :)

2010-12-07 @ 08:39:49
URL: http://annamatildas.blogg.se/
J I L L I Z

Tjenaa :D ååh din blogg är så bra!<3

2010-12-07 @ 09:08:42
URL: http://jilliz.blogg.se/
Moster Kicki

Hoppas du fick mitt sms som jag skickade från tåget när vi for hem till Sundsvall i söndags.

Som jag skrev var det en toppenhärlig fredagkväll, längesen jag haft så roligt och mysigt. Ni gjorde det så bra för oss: god mat och dryck, guidning i lägenheten och framförallt så ompysslade har vi inte varit på länge. JÄTTEGOTT och STOR KRAM till er båda från Kicki och Kent

2010-12-07 @ 11:01:52


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0