Tack Mamma!

Idag var vi ute och flängde och fixade en del sedan for jag till en doktor angående min hand som bara domnar. Fick köpa någon skena till handleden som man ska ha på nätterna. Sedan ikväll kom Anna och Neal på middag, det var jättetrevligt!
.
Hur som helst, det allra bästa som hände idag var när jag kom hem från doktorn och Lars-Evert hade varit förbi hos oss. Mark satt och väntade och när jag sprang in i lägenheten och ropade 'var är den?' så tittade jag automatiskt till vänster, in i sovrummet och där..... där på golvet fanns plötsligt världens finaste lilla vagga. Handgjord i trä av Lars-Everts pappa och så fint bäddad var den med vackra vita broderade örngott och med en filt i lila och vitt som min egen mormor virkat. Där låg också en liten kofta och en mössa, hemstickat av henne, och uppe på kuddörngottet låg en liten mjuk beige gosesnutt som hade ett litet kort lindad i ett silversnöre runt halsen. Där stod det 'God Jul lilla babyn, önskar mormor'. Där hade mamma tvättat, strukit och bäddat vår lilla bebis första säng och skickat ner den till oss. Finns det något som kan betyda mer än så?
.
Ja ni kan ju tänka er att en blivande mammas tårar bara rann ner för kinderna. Det var bland det vackraste jag sett och den finaste gåva någonsin!
.
TACK MAMMA! Du är värd mer än allt guld och alla diamanter i världen! ♥


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0