Vecka 30

Så har jag gått in i vecka 30. Som jag skrev i mitt inlägg igårkväll sparkar och rör sig bebisen enormt mycket just nu. Igårkväll låg vi och skrattade när den putade ut med sina små hälar och gjorde en massa akrobatiska övningar där inne! Jag mår bra fast jag känner mig ganska anfådd och har lite svårt att andas ibland. Undra hur det ska bli alldeles på slutet om det är så svårt att gå upp för trapporna redan nu?
.
Jag hittade förövrigt världens bästa hårfrisör idag, rakt över gatan! Han tvättade mitt hår, masserade huvet (såååå skönt), klippte mig jättesnyggt och fönade håret för bara 170 spänn!!!! Dessutom fixade han mina ögonbryn jättesnygga helt gratis! Vilken kille! :) Dit ska jag definitivt gå tillbaka igen!
.
Imorgon bär det av till Sundsvall. Jag och bebisen ska vara borta i en vecka. Mark har gnällt en del på att jag alltid är hemma nu för tiden (han är ju van att vara ensam mycket när jag är ute och flyger) men nu när jag ska bort en hel vecka verkar han sååå ledsen för det! Typsikt karlar!!
.
Här kommer ett par nya bilder, dock innan jag klippte mig och fick nyfönat hår!
.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0