Ahhhh lycka!

Jag älskar mina vänner och min familj! Det är så himla underbart att få vara här i Sundsvall lite då och då och träffa alla. Sitta och skvallra och skratta med Malin ute på krogen, mysa med min gamla mormor och fika med min kära moster Kicki, se Harrys förtjusning då Lars-Evert och hans mormor leker och ger honom alla uppmärksamhet i världen. Att få spendera en kväll hemma hos Katja med Elisabeth och Jessica och prata med de bästa vännerna man kan ha - de som man växt upp med och fast åren går har man så mycket att prata om och trivs så bra ihop.
.
Och det är inte slut än... idag blir det att träffa Jenny, Svea och Micke och gosa på Sveas myskinder och sedan får Harry äntligen träffa sina älskade kusiner Sebbe o Alex! Och jag får smyga åt mig en gos i deras små nackar! Imorgon blir det ääääntligen familje-middag hos Harrys morfar vilket vi verkligen ser fram emot.
.
Livet är underbart! ♥
.
Dessutom är det precis två veckor tills Harry ängtligen får träffa sin farmor och farfar från Australien och pappa Mark slutar sitt jobb och ska tillbringa de närmsta 8 månader med Harry! :)
.
Trevlig helg!



Kommentarer
Jenny

Ja, livet är verkligen underbart!! :)

Svea med päron saknar er redan - det är så härligt att vara med er!

Svea har nu testat att sitta i samma barnstol som sin idol - Harry.. Hon såg ganska liten ut ändå ;)

Kram!

2011-12-02 @ 19:37:25


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0