Nu är det jul här i vårt hus!

Åh det fixade sig med jobbet! Puh!!!! Jag ringde och de hade gjort ett misstag...man får inte ha standby efter mamma-ledigheten. Jag fick en 11 dagars kurs och sedan en femdagars Hong Kong istället! Wow! Känns dock himla jobbigt att kursen ska vara så fruktansvärt lång.
.
Annars går tiden så himlans fort just nu! Dagarna bara rusar iväg och vi har haft en underbar helg tillsammans då Mark tog ledigt på Fredagen och följde med oss på avslutning av babyrytmik, vi åt en mysig lunch och handlade lite julklappar i Liljeholmens galleria, sedan var vi på den engelska förskolan Hedgehogs så Mark fick träffa lite av de engelsk-talande vännerna jag mött under året. Sedan har vi julhandlat och fixat tusen olika saker här hemma inför svärföräldrarnas ankomst från Australien. Vi har t.o.m målat dörrar till Harrys rum!
.
Nu ska jag försöka njuta av de sista fyra dagarna ensam med Harry. Men ensam kommer vi inte att vara, vi ska träffa kompisar och leka på öppna förskolan och kvällarna ska gå åt till att städa!! Fast ikväll ska Lars-Evert komma och fixa vår trösklar och äta middag. :)
.
Och nu är granen uppe! Myyyyysigt!


Kommentarer
Maria

Vad skönt att du får en bättre start på jobbet! Hihi, lillekillen ser fundersam ut över granen!

Kram

2011-12-13 @ 19:47:56


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0