When Harry met Stig!

I Lördags tog vi bilen och åkte till Fjuckby i Uppsala och fick ääääntligen träffa våra vänner Marit, Andy och Harry fick äntligen träffa sin bästis Stig! Fast de vet ju inte att de är bästisar än, men det får de nog veta med tiden, hi hi. De låg mest och sov och pruppade och åt lite mjölk då och då.
.
Vi fikade och åt god lasagne och pratade massor om allt från förlossningen till bajsblöjor och om allt som hänt sedan sist vi sågs och var höggravida. Marit och jag satt och ammade för fullt i vardagsrummet och bytte förlossnings-historier.
.
Här får ni se de första bilderna på Harry och Stig. Undrar dock hur mycket de egentligen tyckte om varandra eftersom Stig hade en fot på Harrys huvud medan Harry såg lite nonchalant och obrydd ut?
.
.
De australiensiska papporna med varsin bebis i famnen.....men hallå... tror de tagit fel barn?!
.
.
Söta lille Stig med sina stora vackra ögon, som är 11 dagar äldre än Harry.
.


Kommentarer
Marit

Hi hi, ja de som gossarna visade verkligen inte så mycket intresse för varandra... än! Vänta bara Cilla, snart springer de runt tillsammans och hittar på hyss. Den där foten i huvudet är nog bara Stigs sätt att säga hej, han har ju så stora fötter så han tycker nog att han lika gärna kan använda dem till något. Stiggy ser väldigt "vuxen" ut på den där bilden, som om han klurar på något :)Kanske tänker han på hur han ska hålla sin mamma vaken i natt..

2011-02-03 @ 14:45:51


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0