Bad, plask och en sötsugen 6-månaders bebis!

Så efter BÅDA våra bärbara laptops hade pajat helt har vi ÄNTLIGEN fått en ny - av min kära mamma i tidig julklapp! TUSEN TACK kära mamma, du är så himla snäll! Tänk vad man blir beroende av internet och datorer, kolla bankkonton, betala räkningar, kolla upp allt möjligt man behöver veta, kolla sina emails osv och så när man inte har det blir man liksom helt ställd! Men nu har vi en ny, jippiiii!

Under tiden vi inte haft dator så har det som vanligt hänt en massa. Harry har bl.a hunnit fylla sex månader, den lilla busbebisen. Han är så söt, han har plötsligt lärt sig att sitta själv, älskar att äta söta fruktpureer och gröt men inte så värst sugen när det kommer till grönsakspureer..... hm. Han har fått lära sig att äta ur nappflaska (när jag var sängliggande i migrän ett par dagar) och han har sex tänder som kommit fram. Han skrattar och är så glad och stoppar precis allt i sin lilla mun.

Nej nu ska vi nog sova. Vi har varit och badat idag, så härligt! Solen sken, det var varmt och vi åkte med picnic i baggaget och la oss vid badplatsen i långsjön, massor med folk var det där och Harry sov snällt i vagnen medan hans föräldrar hoppade i och badade en bra stund. Detta är vad som gör Sverige så otroligt underbart, sommar sol och bad. Alla människor blir så glada och är ute överallt och bara myser, det är så härligt!

Godnatt allihopa!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0