Myshelg!

Så var helgen över och jag och Harry är hemma och slappar. Försöker hinna med lite saker nu när lillisen sover. I Fredags var vi hemma och åt pizza och såg på Lets dance och i Lördags gick jag och lyxade till det hos frissan rakt över gatan. Bara 45 minuter till att ägna mig själv var faktiskt väldigt ovanligt och skönt! Han är super min frisör och det kostar bara 170 kronor att klippa sig och föna håret, vilket klipp, he he! Efter frissan packade vi bilen och for till Marit, Andy och lille Stig och hälsade på. Vi spenderade hela Lördagskvällen och Söndagen i deras mysiga hus och vi for iväg och grillade korv med deras kompisar på Söndags-eftermiddagen i solen ute i skogen. Så härligt att få vara där, det finns inga måsten, vi bara slappar, pratar och äter och har trevligt! Det är riktiga kompisar det! :)
.
Här kommer lite bilder!
.
.
Harry och Stig har kul ihop medan deras föräldrar äter!
.
¨
.
Grillning i skogen
.
.
Papporna som för en gångs skull inte har bytt barn!
.
.
Hela 'släkten' samlade vi brasan, hi hi. Sist vi tog ett sånt kort var precis innan vi födde våra barn och här är vi med pojkarna utanför magarna!
.


Kommentarer
Anonym

Vilken sötnos! Mina barn hade också kläder med öron på när de var små. Hur gulligt som helst! Harry har vuxit om sig , men man anar lillGöran där någonstans!

Maria

2011-03-21 @ 16:28:20
Mattis

Man ser ju inte hunden! :)

Vänta bara, när Mark fyller 30 så kanske han får en hund av oss i present. Passar ju perfekt när du är mammaledig :) hihihihihhhiiiiii :)

Saknar er, och SAKNAR lille Harry sötisen!

2011-03-22 @ 08:56:17
URL: http://annamatildas.blogg.se/
Marit

Det var så mysigt att ha er här! Stig saknar sin bästis Harry (fast han vet inte om det själv än.. hi hi). Kramis och kom tillbaka snart!

2011-03-24 @ 11:40:31


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0