Pussgurkan!

Alltså jag är så himla trött. Har haft en bra dag med öppen förskola i en kyrka med Linda och Marika med bebisar. Sedan tog Marika och jag en promenad runt vårt område eftersom vi nästan bor grannar! Harry sov så hårt ute i kylan att jag låste fast vagnen i cykelparkeringen utanför efterråt och gick ner och satte på tvätten i tvättstugan. Men jag var så rädd att han skulle bli stulen att jag panikartat sprang upp och ner hela tiden och glodde ut ur fönstret i trapphuset. Som tur var låg han kvar i vagnen! Puh!
.
Sitter och funderar på var kvällarna tar vägen? Det är matandes av Harry, det är matlagandes till oss, tvättstuga, damsugning, badning, vikning av tvätt och klockan blir 22.00 innan man ens hinna sätta sig i soffan med en kopp te och andas ut! PUH!!
.
Borde gå ner och hämta resten av tvätten men är för rädd efter Mattis och jag tittat på skräckfilm i Tisdags....brrrrr! Får vänta med det tills imorgon.
.
Här är en snodd bild tills vidare som min syster tagit av min gosunge. Idag har han lärt sig att PUSSAS!!!! Jippiiiiiii äntligen vill han pussa mig! ♥♥♥♥´


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0